fbpx
Om oss2020-09-15T00:37:29+02:00

Slik startet det..

Klar Kasse Flyttekasser AS | Org nr: 920 398 774
Sentralbord tlf.: 915 67 222
E-post: kontakt@klarkasse.no

Styreleder: Amir Vuckic
amirvuckic@klarkasse.no | 986 18 902
———
Daglig leder: Tom Sekse
tomrsekse@klarkasse.no | 942 47 636
———
Ansvarlig Koordinator: Geir Danielsson
geird@klarkasse.no | 940 99 859
Hei!

Mitt navn er Amir Vuckic og jeg er grunnlegger av Klar Kasse. De siste 9 årene har jeg drevet Topp Transport & Flyttebyrå. Vi har flyttet inventar fra utallige private hjem, bedrifter, skoler og sykehus. Vi har også hjulpet våre kunder med pakking. Som flyttebyråer flest har vi benyttet oss av pappesker til pakking. Ulempene med pappesker er at de tåler svært lite, er vanskelige å stable i flyttebil, ikke tåler noe vann, samt at det er tidkrevende å sette eskene sammen. I tillegg er de lite miljøvennlige; mange trær og mye energi går med til å produsere pappesker!

Slik begynte arbeidet med å finne et produkt som kunne gjøre flytteprosessen enklere. Resultatet er spesielt-utviklede, solide plastkasser til flytting, som har fått navnet Klar Kasse. Fokuset har vært å finne et produkt som er bedre enn pappesker på alle plan. Det skal være et enklere, sterkere, rimeligere og mer miljøvennlig produkt. Det mener jeg at vi har klart å få til.

Vi har gjort det veldig enkelt for våre kunder. Du bestiller via våre nettsider eller telefon, vi leverer hjem til deg, du pakker og flytter, vi henter. Du velger selv hvem du engasjerer til din flytting.

Prøv Klar Kasse til din neste flytting, så garanterer jeg at du blir fornøyd! Er du ikke fornøyd, får du alle pengene tilbake hvis du ringer innen 12 timer etter at du har mottatt kassene.

Gjennomfør din flytting på en enklere, billigere og mer miljøvennlig måte!

Amir Vuckic – Grunnlegger av Klar Kasse