fbpx
Hvorfor Klar Kasse2020-12-11T12:28:18+01:00

En bedre løsning enn pappesker

Leie av våre flyttekasser er en miljøvennlig løsning med mange fordeler sammenlignet med kjøp av pappesker. I tillegg til levering av våre flyttekasser rett til døren din, trenger du aldri å forholde deg til å montere pappeskene, bruke tape til å holde eskene på plass, og du trenger ikke å tenke på hvordan du skal bli kvitt eskene etter at du er ferdig med å bruke dem. Våre flyttekasser leveres klare til pakking når du mottar de, og når du har flyttet og pakket ut, henter vi flyttekassene fra ditt nye hjem eller kontor. Du sparer tid, penger og planeten ved å bruke våre gjenbrukbare flyttekasser.

SPAR

TID

Vi leverer flyttekassene helt gratis hjem til deg eller ditt kontor. Vi leverer flyttekassene når du trenger de og vi henter de igjen når du er ferdig med å bruke de. Du slipper å finne riktige pappesker, kjøre å kjøpe de, montere de og til slutt kjøre de til avfallsanlegg. Våre flyttekasser øker effektiviteten i flytteprosessen. Flyttekassene krever ingen montering, så snart du mottar flyttekassene kan du begynne å pakke. Kassene er like store og stables stabilt på toppen av hverandre, som også betyr at du ikke trenger å bruke tid på å finne ut hvordan du skal laste inn i flyttebilen.

• Vi leverer og henter innen 24 timer
• Klare til å pakkes i det du mottar de
• Enkel og rask lukkefunksjon

SPAR

PENGER

Ved å bruke våre flyttekasser kan du spare opptil 25% av prisen sammenlignet med kjøp av pappesker. Pappesker er relativt dyre pr. stykk, og hvis du deretter legger til kostnaden for teip, kostnaden for å komme deg til butikken for å kjøpe pappeskene, og tiden du bruker til å klargjøre de ved å sette de sammen vil det nesten garantert være dyrere enn å leie våre kasser. I tillegg kan flyttebyråene laste våre kasser langt raskere i flyttebilen enn hvis de skulle bruke pappesker.

• Spar opptil 25%
• Flyttingen går raskere
• 25% mer kapasitet

SPAR

PLANETEN

Det går faktisk med mye naturressurser til å produsere kun én pappeske, som vanligvis kastes etter ett enkelt bruk. Produksjonen av våre kasser krever mindre energi og ressurser, og kassene kan brukes mer enn 300 ganger for deretter å bli resirkulert til nye kasser. Kassene blir grundig rengjort med egnede godkjente og miljøvennlige produkter etter hvert eneste bruk. Vi benytter oss kun av elektriske varebiler til levering og henting. Vi skal hele tiden strebe etter å være så miljøvennlige som vi overhodet kan.

• Kan brukes over 300 ganger
• Null avfall
• Miljøvennlige

Vi vet hvor stressende en flytteprosess kan være.

Vi vil gjøre hva vi kan for at flyttingen din gjennomføres enkelt og trygt. Takk for at du besøker vår hjemmeside. Bestill flyttekasser i menyen over eller ring 915 67 222

Flyttekassene har samme størrelse og er enkle å stable

De tar opp lite plass og er enkle å flytte på

Zip-bånd og etiketter sørger for at flyttekassene er sikre og oversiktlige når du pakker opp rom for rom.

Få dine flyttekasser raskt – vi trenger bare 48 timers varsel for å levere til deg. Ring hvis det haster, så ser vi om vi kan levere samme dag.

Vil du gjøre din neste flytting den enkleste noensinne?

Bestill nå

Se vår video!

Enklere blir det ikke

Bestilling og leveranse av våre flyttekasser er enkelt. Prøv Klar Kasse til din neste flytting og vi garanterer at du blir fornøyd. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake hvis du ringer innen 12 timer etter at du har mottatt kassene. Vi kommer da og henter kassene og du får pengene dine tilbake.

Bestill nå

“Supre folk og supre kasser! Blir levert raskt og effektivt på tiden og kassene er solide, men enkle å håndtere! Topp at de også leverer tape, pakkeplast osv. Og servicen var upåklagelig! Ekstra kult at dette er mer miljøvennlig enn masse papp som brukes bare en gang, gjerne. Tommel opp👍”

Merete (Oslo)

“Dette var en smart løsning! Genialt med innredningene i kassene for tallerker og glass. Mye tid spart på å slippe å pakke i silkepapir. God pris og perfekt service. Anbefales!”

Johan (Oslo)

“Fantastisk bra opplegg! Kassene ble levert rene og fine til avtalt tid. Jeg hadde bestilt for mange kasser, fikk levere tilbake de som var til overs, og slapp til og med å betale for de! Kassene var romslige og veldig fine å flytte med. Lette å bære, lette å stable. Trallen som fulgte med gjorde flytteprosessen enkel! Denne ordningen kan jeg anbefale på det sterkeste!!”

Vivian (Bærum)

           Klar til å bestille?

                         Gå til siden med våre pakkeløsninger

Bestill nå!